Vélemények

Pohn Nikoletta és Binder Róbert, Szigetszentmiklós

Emlékezetes hosszú hétvégét töltöttünk a Termál Panzióban. Még így tél végén is gyönyörű a parkosított udvar, a sütöde. A szauna amit mindennap használtunk többször is, és egy hatalmas fedett terasz fogadott minket. Belül a ház teljesen lenyűgözött a teljes felszereltségével együtt. Ideális pároknak és nagycsaládosoknak is egyaránt. Ennyi szép élmény után nagyon várjuk, hogy ismét eltölthessünk pár napot. A házigazdának köszönjük, hogy itt pihenhettünk és nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakhoz!

Nagyné Gőbl Edina, Pécs

Felejthetetlen napokat töltöttünk négy kicsi gyermekünkkel nyáron a Termál Panzióban. A kényelmes, ízlésesen berendezett szálláshely valóban minden igényt kielégít. A grillezőt nem próbáltuk ki, talán majd egy következő nyaralás alkalmával. A strandra vezető úton nagy élményt jelentett a Kneipp-ösvény, és a két játszótér (gyerekeknek, felnőtteknek) mellett sem lehetett csak úgy elmenni. Ezek az új élmények bőven kárpótolták a gyerekeket a strandig vezető, kicsit hosszabb séta fáradságáért. A házigazda, Banai Attila nagyon korrekt, barátságos. Jó szívvel ajánlom az érdeklődőknek a panziót.

Szőcs Endre

Egy hétvégét, illetve éjszakát töltöttünk csapatosan, 14 fővel a Gunaras Panzióban. 7 felnőtt és 7 gyerek kiválóan érezte magát ebben a kulturált környezetben, amit az emberi és korrekt hozzáállás tovább emelt. Nem találtunk kifogást semmiben. Voltam már korábban négycsillagos wellness hotelben is ahol messze nem ilyen volt a szállás minősége, tisztasága.
Aki teheti, próbálja ki minden lehetőségét szaunástól, grillezőstől, teraszostól. Hosszabb pihenésekhez, nyaralásokhoz is jó lehet.

Szőcs Endre, Gyarmathy Miklós és családja, valamint az egész Csapat nevében

Kiss - Magyar Emese

Egy hosszú hétvégére voltunk csak Attila vendégei - SAJNOS!!!

Szivesen maradtunk volna ugyanis akár hónapokig:-))))

Számtalan helyen megfordultunk az országon belül és kívül, de bizton állítom a ház minősége, felszereltsége és a vendéglátó személye garantálta a kitűnő pihenést számunkra!!! Mi egészen biztosan visszajövünk - addig is minden kedves pihenni vágyónak szeretettel ajánljuk!!! Kiss-Magyar Emese és férje, Paks

Torma Zsuzsanna, Győr

Egy hetet töltöttünk Gunarason! Sajnos az időjárás nem kedvezett a strandolásnak, de az apartman kárpótolt!
Színvonalas, kényelmes, minden igényt kielégítő! Köszönjük a házigazdának!!
Szállást keresel Gunarasfürdőn? Ne keress tovább! Megtaláltad! :)

Torma Zsuzsanna és a nagy család, Győr

Pálmai György

2011 évről a Termál Panzióból mentünk át a 2012 évre ugyan oda, és jól tettük, mert az eltöltött 3 éjszaka és a majdnem 4 nap kellemesen telt el, a mindent kielégítő házban és körülötte. Nyolcan /8/ voltunk 4 70 év közeli házaspár, az étkezést magunk oldottuk meg, melyhez a jó eszközök rendelkezésre álltak. A nappali kényelmes és tágas volt az étkezésre, társas és kártya játékokra, olvasásra, sőt csendes szem becsukására is a nyitott fül csak azt hallotta meg amit akart. A megrendeléstől a fogadásig jó kapcsolatunk volt a háziakkal, akik pezsgővel kívántak Boldog Új Évet érkezésünkkor. Kezdetnek ez nem volt rossz.
Jó egészséget kívánunk a családnak: Pálmai György 7 társa.

Peter und Sonja

Ich hoffe, dass mehr Deutsche diese Internetseite finden und auf das tolle Haus aufmerksam werden.
Seit ein paar Jahren sind wir schon Gäste von dem sympathischen Hausherrn Attila, der uns ein guter Freund geworden ist.
Das Haus ist einfach Spitze! Sauber und nett eingerichtet, so dass man sich richtig wohlfühlen kann. Zu jedem Schlafzimmer gehört ein Bad und alle Zimmer sind mit Klimaanlage ausgestattet. Es ist alles noch viel schöner wie auf den Bildern!!! SAT-Fernsehen per Flachbildschirm. Eine Sauna steht zur Verfügung. Die Terrassen laden zum verweilen ein. Der Parkplatz ist durch ein elektrisches Tor gesichert.
Wir freuen uns riesig auf Freitag, dann geht es wieder runter nach Ungarn!

Peter, Kalli und Sonja

Marcsi

Szuper 5 napot töltöttünk el a Liget vendégházban, és jó szívvel ajánlom mindenkinek aki csendre, nyugalomra vágyik. A ház mindenben rendelkezésére áll és tényleg a pihenést szolgálja.
Modern, tiszta, szép és kényelmes, nagyon jó helyen van,
közel van a fürdő is.
Ami a legfontosabb, olyan embereket ismertünk meg a házigazdákban, hogy az példaértékű!! Köszönjük!

Marcsi, Laci, Magdi és Laci

Vélemények

31751591711477343259.png
Olvassák el vendégeink szállásokról mondott véleményeit